Musik/Studio

Linda Varg spelar in ny singel

Linda Varg är tillbaka i Boxroom Studios för att spela in en akustisk version på sin låt Keep Going som hon spelade i sin audition i Idol. Resultatet av låten samt en “omslagsvideo” finns i kategorin Musikvideo på vår hemsida.

Roulette tillbaka i studion

80-tals rockarna Roulette är åter igen tillbaka i Boxroom Studios för att spela in sin nya singel The Only Way. Resultatet av såväl låten som den officiella videon som även den är producerad av Boxroom finns tillgänglig i kategorin Musikvideo på vår hemsida.

Ulf Nilsson tillbaka igen

Ulf Nilsson är åter igen tillbaka i Boxroom Studios. Denna gång för att spela in sin nya singel I Still Remember. Resultatet av låten samt en lyric video till låten finns i kategorin Musikvideo på hemsidan.

Ryan Star i Boxroom Studios

Amerikanska artisten Ryan Star som medverkade i programmet Rock Star Supernova som leddes av Tommy Lee från Mötley Crue, Metallicas gamla bassist Jason Newstedt, och forna Guns N Roses gitarristen Gilby Clarke är i Boxroom Studios för att spela in sin singel Don´t Give Up med Chris Rehn. Resultatet av låten samt videon som även den är producerad av Boxroom Studios finns att se i kategorin Musikvideo här på hemsidan.

Ulf Nilsson och Linda Varg åter i studion

Ulf Nilsson och Linda Varg är tillbaka i Boxroom Studios för att spela in deras senaste singel Sing Me A Lullaby som dom kör som en duet. Resultatet och videon finns i sektionen Musikvideo här på hemsidan.

Takida på 1:a plats på Albumlistan!

Takidas alldeles nysläppta album A Perfect World som är inspelad och producerad av Chris och Robban i Takida här i Boxroom Studios har tagit 1:a platsen på albumlistan!