Musik/Studio

Ulf Nilsson tillbaka till Boxroom Studios

Artisten Ulf Nilsson som vann The Voice för ett par år sedan är tillbaka i Boxroom Studios för att jobba på nya låtar med Chris. Chris har producerat hans debutalbum med hitten och listettan Little By Little, samt även hans uppföljande EP. Nu är han tillbaka i Boxroom Studios för att jobba på helt nya låtar med Chris. Håll utkik på mer från Ulf framöver 🙂

Arbetet fortsätter med Kevin Walker

Arbetet med nya låtar med Kevin Walker fortsätter 🙂

Roulette, ny singel “Right By Your Side”

Nya singeln med AOR bandet Roulette – Right By Your Side, har precis släppts på Youtube med tillhörande lyric video. Låten är inspelad och producerad av Chris här i Boxroom Studios, och lyric videon finns att se här på vår site under kategorin Musikvideo. Låten kommer finnas tillgänglig på alla digitala distributionskanaler inom kort.

Kevin Walker jobbar på nya låtar.

Kevin Walker är tillbaka här i Boxroom Studios för att jobba med Chris på lite nya låtar. Här poserar han med vår säljare/projektledare Hansi 🙂 Håll utkik framöver för mer musik med Kevin.

Radioreklaminspelning, GIF

Inspelning av ny radioreklam till GIF Sundsvall idag med spelaren Tommy Naurin som speaker.

Inspelning Oskargallerian Ljudlogotype

Vi fick i uppdrag att skriva en ny ljudlogotype till Oskargallerian i Ö-vik, och anlitade fantastiska Sanna Martinez som sångerska på låten. Resultatet av låten kan höras på reklamfilmen vi även producerat som ses på denna länk:

https://boxroom1.wpengine.com/oskargallerian-reklamfilm-2016/